TR EN

Açılış Filmi

Herkes Biliyor / Everybody Knows / Todos lo saben

Fransa, İspanya, İtalya / 2018 / DCP/ Renkli / 132’ / İspanyolca / İngilizce ve Türkçe altyazılı

Asghar Farhadi, yine kadın erkek ilişkilerini, insanların sakladığı sırları ve hayatın acımasızlığını dürüstçe perdeye aktarıyor.

Yönetmen: Asghar Farhadi
Senaryo: Asghar Farhadi
Görüntü Yönetimi: Jose Luis Alcaine
Kurgu: Hayedeh Safiyari
Müzik: Javier Limon
Yapımcı: Memento Film Productions, Morena Films, Lucky Red
Oyuncular: Penélope Cruz, Javier Bardem, Ricardo Darin, Eduard Fernandez, Barbara
Lennie, Inma Cuesta, Elvira Minguez, Ramon Barea, Carla Campra, Sara Salamo

Herkes Biliyor, eşi ve çocuklarıyla birlikte Buenos Aires’te huzurlu bir hayat yaşayan Laura adındaki İspanyol bir kadının hikâyesini anlatıyor. Doğdukları İspanya kasabasına bir aile kutlaması için giden Laura ve ailesi beklenmedik olaylarla karşılaşacak ve kendilerini zorlu bir durumun içinde bulacaktır. İki Oscar Ödülü kazanan İranlı yönetmen Asghar Farhadi, yine kadın erkek ilişkilerini, insanların sakladığı sırları ve hayatın acımasızlığını dürüstçe perdeye aktarıyor.

Asghar Farhadi Filmografi:
2016 The Salesman
2013 The Past
2011 A Separation
2009 About Elly
2006 Fireworks Wednesday
2004 Beautiful City
2003 Dancing in the Dust